Politica de livrare

Introducere

EMIGEMI S.R.L., cu sediul în Chișinău, Republica Moldova, oferă clienților săi o singură metodă de livrare: livrarea prin curier.

Această politică de livrare descrie modalitatea prin care EMIGEMI S.R.L. livrează produsele către clienții săi, precum și termenii și condițiile de livrare.

Livrare prin curier

Livrarea prin curier este metoda de livrare standard oferită de EMIGEMI S.R.L. Aceasta este cea mai rapidă metodă de livrare, iar produsele sunt livrate la adresa indicată de client în termen de 1-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Retururi

În cazul în care clientul nu este mulțumit de produsele achiziționate, acesta poate solicita returnarea produselor în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării.

Atenție! Produsule returnate nu trebuie să conțină urme de intervenție, sau alte defecte vizibile, atât la nivel funcțional, cât și vizual.

Este obligatoriu să prezentați bonul sau factura și ambalajul original și nedeteriorat. În cazul nerespectării acestor condiții, EMIGEMI S.R.L își rezervă dreptul de a refuza returnarea produselor.