Site-ul emigemi.md, este deținut și administrat de EMIGEMI SRL, având următoarele date de identificare: IDNO 1023600011523, sediul în mun. Chișinău, strada Vasile Lupu 61/4, e-mail: ceo@emigemi.md, sales@emigemi.md. Navigarea pe site urmată de plasarea unei Comenzi echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client. EMIGEMI SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără notificare prealabilă.

Drepturi de proprietate intelectuală și restricții privind utilizarea site-ului

Materialele furnizate pe sau prin intermediul site-ului,conținut, date, text, imagini, fotografii, ilustrații, logo-uri, iconițe și link-uri (denumite colectiv „Materiale”), sunt proprietatea exclusivă a emigemi.md și sunt destinate să vă informeze despre serviciile oferite pe site. Conform acestor „Termeni și Condiții”, puteți folosi Materialele doar pentru uz personal. Încălcarea acestor „Termeni și Condiții”, inclusiv utilizarea neautorizată a site-ului, poate duce la cercetate și se pot lua măsuri împotriva acestora.

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care EMIGEMI S.R.L. colectează, utilizează și protejează datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului.

Ce date cu caracter personal colectăm?

EMIGEMI S.R.L. colectează următoarele date cu caracter personal ale utilizatorilor:

 • Datele de identificare: nume, prenume, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, număr de telefon.
 • Datele de tranzacție: date despre comenzile plasate, produsele comandate, metoda de plată, adresa de livrare.
 • Datele de marketing: preferințele de marketing ale utilizatorilor.

Cum colectăm datele cu caracter personal?

EMIGEMI S.R.L. colectează datele cu caracter personal ale utilizatorilor în următoarele moduri:

 • Direct de la utilizatori, atunci când aceștia plasează o comandă pe site-ul nostru sau se înregistrează pentru a primi newslettere.
 • Indirect, prin intermediul cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire, atunci când utilizatorii vizitează site-ul nostru.

Cum folosim datele cu caracter personal?

EMIGEMI S.R.L. folosește datele cu caracter personal ale utilizatorilor în următoarele scopuri:

 • Pentru a indeplini obligatiile  fată de clientii nostri, respectiv pentru a procesa comenzile si a livra produsele comandate.
 • Pentru a oferi servicii de marketing, cum ar fi trimiterea de newslettere sau oferte promoționale.
 • Pentru a efectua cercetari de piată și a analiza comportamentul consumatorilor.
 • Pentru a administra, sprijini și evalua serviciile noastre.
 • Pentru a preintampina incalcarea securitatii, legii si a termenilor nostri contractuali.

Cum partajam datele cu caracter personal?

EMIGEMI S.R.L. poate partaja datele cu caracter personal ale utilizatorilor cu următoarele categorii de destinatari:

 • Furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare, sau alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.
 • Autoritati publice, in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea sau pentru a proteja drepturile EMIGEMI S.R.L. sau ale utilizatorilor.

Securitatea datelor cu caracter personal

EMIGEMI S.R.L. ia masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja datele cu caracter personal ale utilizatorilor impotriva pierderii, furtului, accesului neautorizat, divulgarii, modificarii sau distrugerii.

Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

EMIGEMI S.R.L. stocheaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor pe o perioada de timp necesara pentru a indeplini scopurile pentru care au fost colectate, inclusiv pentru a respecta obligatiile legale.

Modificări ale politicii de confidențialitate

EMIGEMI S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Modificările vor fi publicate pe site-ul nostru.

Condiții de returnare

Suntem încrezători că veți fi mulțumit de produsele noastre. Cu toate acestea, dacă nu sunteți pe deplin mulțumit, puteți returna orice articol în termen de 14 zile de la achiziție.

 • Articolele trebuie returnate în ambalajul original, nefolosite și în aceeași stare în care au fost primite.
 • Costul de returnare este suportat de client, cu excepția cazului în care returnarea se datorează unei erori din partea noastră.
 • Rambursările se vor face în aceeași metodă de plată utilizată pentru achiziție.
 • Schimburile nu sunt acceptate.