Emigemi

bavete

Dragi mămici, ❤️

Știm că vă preocupați ca cei mici să nu-și murdărească hăinuțele și să facă mizerie pe jos atunci când mănâncă cu mânuțele. Dar vă rugăm, lăsați-i să exploreze mâncarea! Când, dacă nu acum? 

Explorarea mâncării este o experiență importantă pentru dezvoltarea copiilor. Prin atingerea, mirosul, gustul și textura, ei învață despre diferitele alimente și despre cum acestea le pot afecta simțurile.

De exemplu, atunci când un copil atinge o bucățică din legumă el descoperă forma, textura și temperatura acesteia. Când o pune în gură, își dă seama de gustul și aroma acesteia.

Explorarea mâncării ajută, de asemenea, copiii să-și dezvolte abilitățile motorii fine. Atunci când folosesc mâinile pentru a mânca, ei exersează coordonarea și forța.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă asigurați că explorarea mâncării este o experiență pozitivă pentru copiii dumneavoastră:

  • Alegeți alimente sigure și ușor de mâncat cu mânuțele, cum ar fi legumele crude, fructele, pastele sau cerealele integrale.
  • Atașați la gâtul copilului dumneavoastră o bavetă cu buzunar pentru a proteja hainele.
  • Fiți răbdători și nu vă supărați dacă copilul dumneavoastră face mizerie.

Și pentru a vă liniști temerile legate de pete, vă recomandăm cu căldură bavetele cu buzunar! Aceste minunate accesorii nu numai că oferă o protecție eficientă împotriva murdăririi hăinuțelor, dar și prind cu grijă bucățelele de mâncare care ar putea să cadă.

Bavete cu buzunar

O bavetă cu buzunar din silicon este o investiție excelentă pentru părinții care au copii mici care învață să mănânce cu mânuțele. Iată câteva motive pentru care o bavetă cu buzunar din silicon este o necesitate:

  • Protejează hainele copilului dumneavoastră. Bavetele cu buzunar din silicon au un buzunar în față care colectează mâncarea care cade. Acest lucru poate ajuta la prevenirea murdăririi hainelor copilului dumneavoastră și la reducerea timpului de curățare după masă.
  • Sunt ușor de curățat. Bavetele din silicon sunt rezistente la apă și se pot curăța cu ușurință cu apă și săpun. De asemenea, pot fi spălate în mașina de spălat vase.
  • Sunt durabile. Bavetele din silicon sunt durabile și pot rezista la utilizare frecventă.
  • Sunt sigure. Bavetele din silicon sunt fabricate din silicon alimentar, care este sigur pentru copii.
  • Sunt confortabile pentru copii. Bavetele din silicon sunt moi și flexibile, astfel încât să nu incomodeze copilul dumneavoastră.
Close
Close
Close
Shopping cart